Rebecca Rappner målar sina expressionistiska målningar på uppspänd duk med akrylfärg. I webbutiken ser ni de målningar och prints av original som är till salu. När en tavla är såld tas den bort  från webbutiken. Alltid fri frakt på allt i webbutiken.

Sidan uppdateras kontinuerligt med nya målningar! 
Rebecca Rappner målar även tavlor på beställning. Om ni gillar någon tavla som redan är såld går det bra  att beställa något liknande med möjlighet att 
                         bestämma färg och storlek på tavlan. Om Ni är intresserade av att köpa en målning är ni hjärtligt välkomna att ta kontakt med Rebecca via mail eller per telefon: 0734-056489.





 

inspiration

Rebeccas konst:

Jag vill förmedla den känsla som färg och form ger och som uppkommer i en bild utan att det ska finnas ord som förklarar. Kanske skapa frågor men absolut att betraktaren ska skapa ett eget svar på frågorna. För mig är konst ett sätt att uttrycka olika känslor och fantasi.

Min konst uppkommer genom olika intryck jag upplever i mitt liv, det kan vara genom mina personliga erfarenheter, genom böcker och musik jag läser eller lyssnar på. Jag målar intuitivt den känsla jag har och den får flöda in på duken. Jag försöker att inte återupprepa mig själv men jag för vidare känslan från den ena målningen till nästa.